Vliegvissen in Tuscia

La Tuscia is een waar paradijs voor vissers. Osvaldo Velo is afkomstig uit Noord-Italië en is expert in alles wat vliegvissen aangaat. Hij viste jaren in de rivieren en meren in Noord-Italië, voor hij het midden van Italië ontdekte. Na zijn ervaring in Noord-Italië en ook in het buitenland, is hij er zich nog meer van bewust dat de streek van Viterbo een topbestemming is op gebied van vissen, geschiedenis, cultuur en natuur. Viterbo is rijk voorzien van meren en rivieren en de zee is dichtbij.

Vliegvissen is de meest milieuvriendelijke tak van de sportvisserij. De visser gebruikt enkel een hengel en een kunstvlieg. Steeds meer mensen ontdekken deze ontspannende en ongevaarlijke sport of hobby.

Wie alles wil weten over de techniek en samen met Osvaldo een onvergetelijke ervaring wil beleven, kan terecht bij hem via zijn website: www.flyfishingholidaysitaly.wordpress.com. Ervaring is niet vereist.

Osvaldo biedt verschillende mogelijkheden aan van 1 tot meerdere dagen. Er zijn veel mogelijkheden: op het meer van Bolsena, het meer van Vico, het meertje van Pellicone, de rivier Marta…. Je kan het alleen doen of in familieverband. Voor de uitrusting zorgt Osvaldo.

Extra foto's

Plaats een reactie