Ludwine Vanacker

Ludwine is al sinds jaren verliefd op Italië. In het midden van Italië (noorden van Lazio), op de grens met Toscane en Umbrië, vond ze haar stek en selecteerde ze zorgvuldig enkele mooie vakantiewoningen, plaatselijke agriturismo’s en B&B’s. Intussen heeft ze dit concept ook uitgebreid naar andere regio’ s. Ze verblijft een groot deel van het jaar in Italië. De streek kent ze heel grondig en de eigenaars kent ze allen persoonlijk. Als ervaringsdeskundige dus de geknipte persoon om je te overladen met tips voor een meer dan geslaagde vakantie!
Regelmatig wordt een blogpost op deze website bijgehouden met ervaringen en tips, ook over goede restaurantjes, wijnbouwers,… en andere streekinfo. Van ons mag je trouwens ook een persoonlijke service verwachten. Wij geven met plezier extra info!

Op de website zijn de meeste beschikbaarheden bijgewerkt (behalve bij B&B’s), maar het is altijd beter om vooraf te informeren naar de beschikbare periode. Vind je niet direct wat je zoekt of wil je liever niet zelf zoeken, laat me dan weten wat je zoekt (periode, regio, aantal personen, wensen….), dan maak ik graag een voorstel. Ik luister naar je wensen en probeer van elke vakantie een bijzondere ervaring te maken.