Trattoria da Bruno

Wie verblijft in Domus Agrestis heeft veel keuze uit restaurantjes in Città della Pieve, maar één restaurant geniet onze voorkeur: Trattoria da Bruno. Ook voor de gasten van Residence l’ Olivo en Agriturismo Paradiso Selvaggio is dit restaurantje de verplaatsing zeker waard.

Het restaurant “Trattoria da Bruno Coppetta” is sinds vele jaren een referentie in Città della Pieve. De stichter Bruno staat nog dagelijks in zijn restaurant. Het gezellige restaurant is strak en met veel smaak ingericht. Het is een toprestaurant met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

In de open keuken worden pizza’ s gebakken in de houtoven en het vlees gegrild op het houtvuur. Hier kan je het perfect gegrild chianina biefstuk eten. Naast deze vaste waarden op de menukaart worden er ook lokale gerechten uit de Umbrische keuken geserveerd. Het menu wijzigt dagelijks en volgens de seizoenen. Zo kan je er soms gerechten bestellen met truffel, ‘funghi’, saffraan, wilde salie… Heel lekker is ook de zelfgemaakte pasta. De pici al cacio e pepe wordt aan tafel bereid in een grote uitgeholde parmezaanse kaas. Een attractie aan tafel! Ook de wijnkaart is uitgebreid.

Het personeel en de bediening is supervlot en vriendelijk. Een klasserestaurant! Reserveren is aan te raden.

Trattoria da Bruno, via Vanucci 90, Città della Pieve, tel. +39 0578298108 (maandag gesloten)

Extra foto's

Plaats een reactie