Ristorante Fé in Noci

Noci in de provincie Bari (Puglia) is gekend als ‘città dell’ enogastronomia’, de stad voor goede wijnen en lekker eten dus. Het was ook juist de dag voor moederdag toen we in Noci aankwamen. Twee redenen dus om ons eens culinair te laten verwennen. En waar konden we dat beter doen dan in restaurant Fé?

Fé is het restaurant van chef Francesco Laera en bevindt zich in een trullicomplex dat prachtig gerestaureerd werd. Er is slechts plaats voor 20 personen en de inrichting is modern en strak. Er werd op ieder detail gelet. Iedere tafel is geplaatst in een aparte trulli, zodat je er apart kan zitten. Ideaal voor een romantische avond…

Francesco tovert prachtige creatieve gerechtjes op het bord. Van de antipasti, tot het dessert en de wijnen, alles is even verfijnd en lekker. Ook de service is uitstekend: er waren slechts 10 mensen in het restaurant en er liepen 5 personeelsleden rond, die zich allemaal heel professioneel gedraagden. Francesco zelf komt ook aan tafel en is zeer toegankelijk. Hij heeft een passie voor lokale producten en weet er heel innovatieve gerechten mee te maken.

Onze avond was zeker geslaagd, het was een geweldige ervaring!

Ristorante Fé, via Giulio Pastore 2, Noce. Tel. +39 0803215963
Iedere avond open vanaf 20u en op zondagmiddag. Gesloten op dinsdag.

 

Extra foto's

Plaats een reactie