Leven als God in Italië

De laatste weken kreeg ik talrijke berichtjes en foto’s vanuit alle hoeken van Italië: Piëmonte, Lazio, Umbrië, Sicilië, de Marken, Toscane…. Het deed me heel veel deugd om te zien dat jullie een fijne vakantie hebben beleefd. Het is voor mij een voorrecht om jullie allen een unieke vakantie-ervaring te kunnen bezorgen in la Bella Italia! Van harte bedankt om bij mij te boeken! Ik hoop dat mijn vele klanten die nu nog in Italië op vakantie zijn en/of die nog moeten vertrekken, eveneens een fijne vakantie hebben. En ik hoop dat ik jullie opnieuw van dienst mag zijn om jullie volgende vakantie naar Italië te verzorgen!

Een greep uit de berichten en foto’s:

We zitten helaas aan het laatste stukje van onze reis. Onvergetelijke ervaring, mede dankzij jou! We komen later terug op deze geslaagde vakantie. Groetjes van ons allemaal! (Bart en Karine)

Zelden zo zorgeloos en efficiënt een vakantie geboekt en ook zo hard genoten van het wondermooie Italië. Dankzij een uitmuntende service, een uitstekend verblijf in Casa Il Paradiso en de talloze tips – van prachtige vergezichten, verborgen pareltjes van restaurantjes tot superlekkere gelataria – is boeken via Huis Italië een absolute aanrader. (Bert)

Dank je wel voor alle leuke tips en informatie en vooral dan de tips van de lekkere restaurantjes. Wat hebben wij hier al zalig gegeten! (Nele en Isabelle)

We zijn goed thuis aangekomen na een zalige vakantie. We vonden het zelfs zo goed dat we heel graag volgend jaar terug een weekje willen reserveren.(Bram en Isabelle)

We zijn al over de helft van ons verblijf in Italië en tot nu toe is alles meer dan goed meegevallen.

Alles was top: huisje super ingericht en van alles voorzien wat nodig was. Locatie en omgeving schitterend. Ideaal voor mensen die echt rust zoeken en niet alle dagen in de drukte willen zitten. (Katia)

Ik wil je eerst en vooral bedanken om voor ons een tip top vakantie te regelen. Het huis was echt geweldig, heel mooie locatie, rustig, geweldig uitzicht, zalig zwembad. En vooral een ongelooflijke gastvrijheid, vriendelijkheid en service van de eigenaars. Wakker worden met zo’n uitzicht is geweldig maar als er dan ook op zondag een versgebakken warme taart klaar staat op het terras is het gewoon weg fantastisch. We hebben 100% genoten van onze vakantie.(Kristien)

Het verblijf was absoluut in orde! De gastvrijheid was van een nooit eerder geziene orde… Het uitzicht op de bergen en het dal vanuit de tuin en het zwembad was onbeschrijflijk mooi. Kortom, een zalige plek om een weekje te vertoeven en om ooit naar terug te keren. (Tine)

We zijn na 2 dagen reizen goed aangekomen in België. We kijken terug naar een heerlijk vakantie, voor ons was het 100% geslaagd. (Luc)

Goed aangekomen bij Luciana. Het ziet er hier prachtig uit. We zien het helemaal zitten (Leen)

Hartelijk bedankt voor de complete informatie. Dat geeft ons een veilig en vertrouwd gevoel. (Bram en Isabelle)

We zijn met ons gat in de boter gevallen hier.

Hallo, we zijn aangekomen in Umbrië in Italië. Heel mooie locatie en het huisje ziet er superleuk uit. Bedankt! (Stefaan)

Fantastische fietstocht gehad! (Rika)

Een dikke pluim voor jou, Ludwine, voor alle info thuis gekregen en je hulp onderweg.(Darleen)

We hebben een fantastische vakantie gehad met warme ontvangst. Wij gaan zeker nog eens terug maar dan wel voor langere periode want het is echt de moeite waard en we zijn er dan ook heel blij voor dat Ludwine het in het vakantiesalon had aangeboden.(Luc en Chantal)

Een dikke dankjewel aan Ludwine om alles mee te regelen voor een heerlijke vakantie in Toscane! (Kristien)

We zijn sinds vrijdag in Piëmonte (Casa Molly). Mooie streek lekkere wijnen, mooi weer, maar bovenal een mooi verblijf. Heel sympathieke uitbaters, heel verzorgd. Bedankt voor de boeking! (Bernard)

Over ons verblijf kunnen we eigenlijk heel kort zijn, nl fantastisch.
Enorm gastvrije mensen, mooi verblijf met inbegrip van het zwembad, kamer(s) heel proper en alle dagen onderhouden, uitstekend ontbijt wat steeds naar wens kon aangepast worden. Samengevat een aanrader. (Ann)

Wij hebben voor het eerst in ons leven mogen genieten van het Bella Italia! Bedankt Ludwine voor de uitvoerige infobrochure van de streek waar wij verbleven. We hebben een week verbleven in Casa Arborea bij enorm gastvrije mensen. Een echte aanrader voor gezinnen! Het was leven als God in Italië! 

Zoals jullie uit de laatste zin kunnen opmaken, woont God niet meer in Frankrijk, maar in Italië!

 

 

 

Extra foto's

Plaats een reactie