Fietsen met Daniele in Lazio

Daniele Bifulco is gepassioneerd door alles wat met fietsen te maken heeft. Hij organiseerde 6 jaar lang fietstochten in Rome en sinds jaren doorkruist hij Europa met de fiets. Hij behaalde een fietsbrevet bij de Academia Nazionale MTB. Onlangs keerde hij terug naar zijn geliefde geboortestreek en opende hij een fietswinkel in het centrum van Viterbo. De ideale gids om la Tuscia per fiets te verkennen!

Huisitalie werkt samen met Daniele en biedt onder zijn begeleiding enkele fietstochten aan. Daniele laat je kennis maken met al het moois dat la Tuscia te bieden heeft. De fietstochten starten iedere woensdagvoormiddag om 10u aan het panoramisch punt in Bagnoregio. Je ontdekt de Cività en enkele mooie locaties rond het meer van Bolsena. De fietstocht duurt 4 uren en een snack is inbegrepen. De fietstochten zijn mogelijk voor groot en klein, voor beginners of experten. Je kan kiezen voor een gewone fiets of e-bike.

Wil je ook la Tuscia verkennen per fiets onder leiding van Daniele? Geef dan je gegevens door. De fietstochten gaan door vanaf 4 personen. Er zijn maximum 10 deelnemers.

 

 

Extra foto's

Plaats een reactie