Ed Sheeran en Paciano

De Britse 26 jarige rockster Ed Sheeran heeft onlangs een groot domein gekocht in het dorpje Paciano in Umbrië. De zanger heeft niet de allures van een ster van Hollywood en verkoos niet Sardinië of Toscane waar al te veel Engelsen iets kochten, maar wel het kleine authentieke dorpje Paciano.

Paciano is een klein dorpje van minder dan 1000 inwoners, dichtbij het meer van Trasimeno. Het behoort tot de mooiste dorpjes van Italië. Precies daar heeft Sheeran een historisch huis gekocht met 20 kamers, een wijngaard en een olijfgaard. Volgens Ed Sheeran een ideale plaats om zijn toekomstige kinderen te zien opgroeien. Het is ook de plaats waar zijn ouders hun huwelijksreis doorbrachten en waar hij als kind nog op vakantie kwam.

Wil je ook genieten van dit authentieke dorpje en een vakantie beleven in een streek met geschiedenis, cultuur, mooie natuur, gastronomie… boek dan je vakantie in Paciano in Agriturismo Paradiso Selvaggio of in Residence l’ Olivo. Ook het huis Domus Agrestis in Città della Pieve ligt dichtbij.

Extra foto's

Plaats een reactie