Bar La BonaVenturiana

Roberta en Gabriele hebben sinds eind 2019, net voor Covid!, een nieuwe bar geopend in Bagnoregio. Toeristen die Civita di Bagnoregio bezoeken, komen er niet voorbij. Een reden te meer om kennis te maken met mijn favoriete bar.

Iedere morgen kan je in La BonaVenturiana al vanaf 7u terecht voor een ontbijt. De croissants worden op een artisanale manier bereid in hun atelier achter de toonbank. Je kan ze ongevuld (‘vuoto’) krijgen, of gevuld met confituur, nutella of pistache, of zelfs met ham en kaas (‘salato’). Nergens in de hele omgeving zijn er betere croissants te vinden! En een lekkere Illy koffie, biologische thee of versgeperst sinaasappelsap maken je ontbijt compleet.

Achteraan in het atelier werken 2 mensen die gespecialiseerd zijn in patisserie. Ze maken niet alleen croissants, maar ook koekjes, gebak en prachtige taarten. In de paasperiode maken ze heel lekkere pizza di Pasqua. De taarten kunnen aangepast worden naar ieders smaak en uitzicht voor elke gelegenheid. Echte kunstwerken!

Sinds kort kan je er ook terecht voor een aperitief met enkele hapjes. Dit alles aan heel redelijke prijzen. De glimlach en de vlotte bediening krijg je er gratis bij…

De bar BonaVenturiana is elke dag van de week open tot ’s avonds. Er is voldoende parking bij.
Adres: Piazza Cavalieri di Vittorio Veneto, Bagnoregio

Extra foto's

Plaats een reactie