Voor een citytrip naar Rome, of enkele dagen Rome gecombineerd met het platteland ten noorden van Rome, kan je bij ons terecht. Rome is één van de charmantste steden ter wereld, een ideale stad voor een heerlijk zonnige citytrip. Rome is een waar openluchtmuseum, overal in de stad merk je de sporen van meer dan 28 eeuwen geschiedenis. Maar het is ook een levendige en bruisende stad, een stad voor wie houdt van cultuur, gastronomie, romantiek…

Wie meer informatie wil of de stad op een andere manier wil beleven, kan bij ons terecht voor een gids en voor allerhande informatie. We zorgen ervoor dat uw verblijf in Rome een unieke belevenis wordt.

Regelmatig verschijnen in de rubriek ‘blog’ enkele minder gekende of bezochte locaties en tips over Rome (onder rubriek Rome).

Hieronder vind je enkele appartementen in deze wonderbaarlijke stad. Wij kozen voor deze formule omdat je je in deze appartementen thuis voelt na een dagje stappen. Er is ook meer ruimte dan op een anonieme hotelkamer. En voor het ontbijt kan je gezellig op het appartement eten. Of waarom niet ontbijten in één van de vele typische bars, zoals de Romeinen doen?

tre3

Appartement Depretis Nove

Dit appartement voor 2/3 personen heeft alles voor een optimaal verblijf in Rome: een prachtig ingericht appartement met terras tegen een heel interessante prijs op een centrale ligging.


nove6

Appartement Depretis Trè

Een ideaal appartement voor 4/5 personen om Rome te bezoeken. Strategische ligging en interessante prijs.


Appartement Depretis 8

Een appartement voor maximum 8 personen. Strategische ligging en interessante prijs.


Appartement Depretis 4

Een klein appartementje voor 2 personen. Strategische ligging en interessante prijs.


Studio Gianicolo

Deze studio voor 2 personen ligt op de Gianicolo heuvel, juist boven de Trastevere wijk, en op wandelafstand van Vaticaanstad.


Casa Gianicolo

Casa San Pancrazio

Dit gezellige en comfortabele huis in Rome is uitzonderlijk: het huis heeft een tuin en is centraal gelegen in de rustige wijk Gianicolo!


Appartement Lido di Ostia

Appartement Lido di Ostia

Luxe appartement voor maximum 6 personen, met zicht op zee en vlakbij het strand van het gezellige kuststadje Ostia. Rome is vlot bereikbaar met de trein. Perfecte combinatie tussen rust en bezoek aan het drukke Rome.


Trastevere2

Appartement Trastevere

Een comfortabel appartement voor 2 personen in de gezellige Trastevere wijk, voor wie volledig onafhankelijk wil zijn.


Appartement Pollarola 1

Appartement Pollarola 1

Recent gerenoveerd appartement in het hartje van Rome voor 2 à 4 personen.


Appartement Pollarola 2

Appartement Pollarola 2

Heel ruim en recent gerenoveerd appartement in het hartje van Rome voor 4 à 6 personen.